Rozsdagyár

DELAIN - Visszatér a zenekar

2022. március 18. - Jurancsik Eszter

delain_apocalypse_and_chill_napalm_records_label_website_background_2020.jpg

Tavaly februárban sokkolta a holland zenekar rajongótáborát a hír, miszerint a Delain gyakorlatilag feloszlik - Martijn Westerholt saját projektjeként kívánja tovább életben tartani a formációt, ahogyan azt eredetileg 2002-ben eltervezte. 

Charlotte Wessels énekesnő és a többi csapattag kiszállt, Martijn pedig akkor ígéretet tett arra: az együttes továbbra is aktív marad. Mindeközben tavaly Johanna Kurkela énekesnővel (akit az Auriból ismerhetünk) alapított új zenekart Eye of Melian néven, első nagylemezük pedig június 21-én jelenik meg, "Legends Of Light" címmel.

A mai napon tette közzé a zenész a banda közösségi oldalain a friss hírt, miszerint a Delain ismét munkába áll - vadonatúj albumot rögzít a zenekar, sőt, megtalálták Charlotte utódját is, akiről egyelőre csak annyit árult el Martijn, hogy ismert énekesnő.

A zenekar hat stúdióalbumot és egy koncert DVD-t adott ki 2006 óta, legutóbb az "Apocalypse&Chill" című sorlemezt 2020 februárjában.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3917783210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása