Rozsdagyár

EILEMA - Lemezbemutató koncert a Szimplában

2022. április 09. - Kovenant

eilema_2022.jpg

A 2016-ban megalakult budapesti grunge rock csapat, az Eilema még tavaly jelentette meg debütalbumát "Attracted To Light" címmel és ma, április 9-én a Szimplában már a harmadik lemezbemutató koncertjüket tartják.

Vannak, akiknek búcsúkoncertből van több, nekünk lemezbemutatóból. Szombaton, április 9-én a Szimplában már a harmadikat tarjuk.

A lemez, melyet bemutatunk, az "Attracted to Light", melyet tavaly a világvége-járvány kellős közepén vettünk fel és végül nyáron jelent meg CD-n, kazettán és a felhőben. Aztán nyáron volt egy spontán teraszos bulink (1. lemezbemutató), a szeptemberit elsöpörte a pandémia, majd novemberben, a negyedik (?) hullám tetején játszottunk egyet a kiváló Periscope zenekarral (és a Tulpa nélkül, sajnos). Úgyhogy legfőbb ideje volt, hogy tartsunk megint egyet!

Ugyanide tartozik, hogy ez lesz az EiLEMA zenekar tavaszi nagyon rövid turnéjának második, egyben befejező állomása a múlt pénteki veszprémi koncert után.

Amire biztosan számíthat, aki eljön: a lemez összes dalát eljátsszuk, sőt, még többet is. Igazi '90-es évek, rhythm’n’grunge hangulat. Korai kezdés (20 óra), így még a velünk egykorúak is el tudnak jönni. Ami biztosan nem lesz: előzenekar, belépő, ABBA-slágerek.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8617801377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása