Rozsdagyár

ICENAP - Dalpremier: Walls

2022. május 26. - Kovenant

icenap_4.jpg

Megjelent a budapesti Icenap vadonatúj dala, a Walls, melyben Veres Gábor, a Watch My Dying énekese vendégszerepel.

Az elmúlt időszakban megjelentettünk több kislemezt (Innerstate, Dispirit, The Singed, Rinse, Overlied) és olyan zenekarok társaságában volt szerencsénk koncertezni, mint a Watch My Dying, a Shell Beach, az Inhale Me, a Vodka For Kids vagy a Téveszme, plusz a legutóbbi lezárások alatt szerencsésen több élő stúdiókoncertünk is rögzítésre került, megjelenéseinket a hazai zenei sajtón kívül külföldi portálokon is megjelentettük, valamint a Petőfi TV-ben is többször bemutatásra kerültek megmozdulásaink. Legutóbbi nagy büszkeségünk a 2022-es debreceni Fülesbagoly Tehetségkutató WMMD-különdíjának megnyerése, melyet a felhozatal egyetlen zajos metalprodukciójaként külön köszönettel fogadtunk.

A Walls a koncertjeink kezdőszáma, mióta csak együtt játszunk. Lényegében a legagresszívebb és legkeményebb szerzeményünk, így adta magát, hogy a hazai death metal szcéna legismertebb zenekarából, a Watch My Dyingból Veres Gábor tiszteletét tegye benne pár túlvilági vokálsávval. A felvételek valójában már több, mint egy éve elkészültek a Pinewood Stúdióban, szerettünk volna ehhez is egy nagyobb szabású videoklipet készíteni, azonban legalább ugyanennyire szerettük volna kiadni is, így most a pénteki (2022. 05. 27.) miskolci koncertünk apropóján jó ötletnek tűnt meglepetésszerűen feltölteni a dalt hangolódásképp.

Az Icenap következő koncertje 2022. május. 27-én lesz a Miskolcon a Helynekemben, az Incercy társaságában. Következő önálló fővárosi koncertünk pedig 2022. július. 3-án a Három Hollóban. Az őszi szezonra is tartogatunk meglepetéseket egy kisebb koncertkörút képében, melyről hamarosan további információkkal is tudunk szolgálni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr6317841179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása