Rozsdagyár

SZELLEM - Klippremier: Jó helyen

2022. június 11. - Kovenant

szellem2022.jpg

Jó helyen címmel, új klippel jelentkezett a Szellem. Útkeresős, eltévedős hangulatú szövegvilág, pörgős poppunk köntösbe öltöztetve.

A Szellem 2020-ban hallatott magáról először egy öttételes, cím nélküli bemutatkozó EP-vel. Egy évvel később látott napvilágot Örökre címmel a második kislemez, amelyen három dal kapott helyet. Az EP címadó dalát bemutatta a Petőfi Rádió a Dalra magyar extra című műsorában, illetve felkerült a Spotify hivatalos Hazai Gitárok playlistjére is.

Utoljára tavaly év végén adott ki új dalt Ide ez kevés címmel, melyhez klipet is kaptunk tőle. Ez a felvétel a mai napig előfordul a Petőfin, és két hivatalos Spotify playlisten is szerepelt. Ezúttal Jó helyen címmel hozott ki klippes dalt, melyet a következőképp jellemez az alkotó.

A dal azt az érzést próbálja megfogni, ami néha talán mindenkinél előjön rosszabb pillanatokban, nálam  legalábbis biztosan. Amikor körülnézel a környezetedben, és azt érzed, hogy mindenki előrébb tart nálad. Mindenki boldogabbnak, sikeresebbnek tűnik, te pedig azt sem tudod mit keresel igazából.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr6617854745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása