Rozsdagyár

VOLBEAT - Novemberben a Barba Negrában

2022. június 28. - Bodzilla

volbeat-2021.jpg

A dán rock'n'roll lázadók, a Volbeat tagjai bejelentették Servant Of The Road elnevezésű világ körüli turnéjuk 32 állomásos európai szakaszát, amelyen - a kontinensen - a Skindred és a Bad Wolves melegíti majd be a közönséget az igazi intenzív élmény érdekében. A turné hazai állomása 2022. november 5-én lesz a Barba Negrában.

Végre, ennyi távollét után nagyon örülünk, hogy egy igazán jó kis Volbeat-turnéval lephetjük meg a rajongókat Európában és az Egyesült Királyságban. Nagyon izgatottak vagyunk, és alig várjuk, hogy mindenkivel találkozhassunk! Rendkívül hálásak vagyunk, hogy magunkkal vihetjük a Skindredet és a Bad Wolves-t is az útra, és megoszthatjuk az élményt ezekkel a fantasztikus zenekarokkal, akiket van szerencsénk a barátainknak nevezni.

Mivel az esemény a Barba Negrába lett szervezve, ez a bejelentés egy másik hírt is felvezethet. Egy ideje ismeretes, hogy a Negrának költöznie kell a jelenlegi helyéről. Bár az új helyszín még nincs bejelentve, egy ekkora volumenű koncert leszervezése előrevetíti, hogy minden bizonnyal már megvan, és őszre birtokba vehető lesz a Barba Negra új helye. Egyúttal abban is reménykedhetünk, hogy a klub eddigi befogadóképességétől jóval nagyobb lesz az új helyszín, tekintve a Volbeatre szóló várható érdeklődést, ha csak nem akarják 1500 fő körül maximalizálni a létszámot. Akkor viszont igyekezni kell a jegyvásárlással.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3617869585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása