Rozsdagyár

WAKE 'N' BREAK - Klippremier: Jail

2022. július 10. - Kovenant

wake_n_break.png

Megjelent a budapesti Wake 'N' Break zenekar bemutatkozó klipje, a Jail. A metalcore banda dala azt a témát feszegeti, hogy mindannyian szeretnénk kitörni a hétköznapi monotonitásból, azonban a külső kényszer és a belső identitás sokszor szöges ellentétben áll egymással.

A zenekart 2018-ban Budapesten négyen alapították. 2021-ben átalakuláson ment keresztül a zenekar, jelenleg öt tagja van a formációnak, két új (egy tagcsere és egy visszatérő) taggal bővült. Céljuk a metalszcénán belüli sajátos hangzásvilág, stílus kialakítása. Kizárólag saját dalokat játszanak, jelenleg az első albumukon dolgoznak. Számaikat a korai metalcore és nu metal jellemvonásai inspirálják. Zenéjükben a húzós riffek mellett helyet kapnak a breakdown, tört ütem, scream elemek is, némi blastbeattel fűszerezve. Ugyanakkor a dallamosabb irányvonalat is képviselik.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5617879643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása