Rozsdagyár

BIOHAZARD - A klasszikus felállásban jönnek jövőre Európába

2022. október 11. - Kovenant

biohazard_2022.jpg

Ma a nagy újjáalakulós bejelentések napja van: az amerikai hardcore / metal brigád, a Biohazard is visszatér eredeti négyes felállásában (Billy Graziadei - ritmusgitár, ének, Bobby Hambel - szólógitár, Danny Schuler - dob és Evan Seinfeld - ének, basszusgitár), hogy jövőre Európában fesztiválokon is fellépjen.

Evan Seinfeld újracsatlakozása meglepetés: ő a kezdetektől, 1987-től tulajdonképpen 2011-ig része volt a számos tagcserével büszkélkedő zenekarnak, utoljára a 2012-es "Reborn In Defiance" korongon szerepelt, mely egyben az eddigi utolsó megjelent Biohazard-korong is. 

A brigád fénykora a kilencvenes évek első felére esett, azonban a nu metal megjelenésével ők is kikoptak a fősodorból, ami egyébként az együttesen belüli negatív dinamikának is köszönhető. Billy Graziadei szólóalbuma BillyBio név alatt idén márciusban jelent meg (kritikánk ITT olvasható).

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2217952244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása