Rozsdagyár

SCREAM OF ORPHEUS - Klippremier: Birth Of Time

2023. január 06. - Kovenant

scream_of_orpheus_1.jpg

Készül a hazai sludge/death metal csapat, a Scream Of Orpheus bemutatkozó nagylemeze, mely valamikor idén fog napvilágot látni. Az első előzetes dal a Birth Of Time, melyre klipet is készített a zenekar.

Megérkezett első albumunk első száma. Remélhetőleg a folytatás is érkezik hamarosan. Rengeteget jelent nekünk ez a szám, mert már a megalkotása is igen megterhelő folyamatnak bizonyult, de a felvételek illetve a forgatás különösen kimerítőek voltak. Jó érzés hogy képesek voltunk nulla pénzből a barátaink segítségével összedobni egy ilyen klipet. Tudjuk hogy nem profi, de nem is az volt a célunk vele. Amennyiben továbbra is tetszik nektek, amit csinálunk, ne felejtsetek el like-ot nyomni rá, meg akármilyen pozitív negatív észrevétel van, azt a YouTube-csatornánk kommentszekciójába várjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr318019880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása