Rozsdagyár

DELAIN - Klippremier: Moth To A Flame

2023. január 10. - Jurancsik Eszter

dl.jpg

2021 februárjában jelentette be a holland zenekar, a Delain, hogy az addig ismert formájában megszűnik létezni - az alapító Martijn Westerholt és a többiek közötti ellentétek elérték a kibékíthetetlenség szintjét, amely abból fakadt, hogy a zenész saját projektjeként kívánta továbbvinni az együttest. Charlotte Wessels énekesnő és a többi tag a kilépés mellett döntött, majd másfél évig szinte semmit nem lehetett tudni a csapat jövőjét illetően.

Tavaly augusztusban derült ki, hogy megtalálták a távozó zenészek utódait, az új énekesnő pedig az erdélyi Gyulafehérvárról származó, de 15 éves kora óta Olaszországban élő Diana Orga, művésznevén Diana Leah lett, aki elmondta: mindig is szeretett volna egy metalzenekarban énekelni. Álma a Delain által öltött testet, a hölgy pedig a The Quest And The Curse című dalban mutatkozott be a rajongóknak, amelyet ősszel a Beneath követett. 

A vérfrissítésen átesett formáció elkészült új albumával is, amely "Dark Waters" címmel jelenik meg február 10-én a Napalm Records gondozásában. 

A mai nappal megérkezett a harmadik kisfilmes tétel, amely a Moth To A Flame címet viseli, és természetesen videó is készült hozzá:

letoltes.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2018023188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása