Rozsdagyár

KP Project - Klippremier: Nem kell

2023. január 23. - Béj
kp_project.jpg

Nem kell címmel megjelent a miskolci KP Project első videoklipje. A Ranion soraiból ismert Kocsis Péter szólóprojektjeként indult történet eredeti alapkoncepciója az volt, hogy ezen belül valósítsa meg azon ötleteit, melyek a Ranionba nem férnek bele. Minden egyes dalhoz más-más énekessel.

A korábban megjelent Nem maradok csendben című szöveges videóban például Kacsenyák KACSA Gábor (HWA, Before The Last, STK x DCK) énekel, a rapes részek pedig EXTA (Freedom Squad) nevéhez fűződnek. A most megjelent Nem kell című tételben Bartók Szilárd (CC116) énekel, míg a screames részek Blaskó Kriss érdemei. Egy szólóbetét erejéig a stúdiómunkát is jegyző Beregi Dániel is feltűnik a klipben. A további két rejtélyes hangszeres pedig a majdani színpadi produkció részesei lesznek, nevük egyelőre még titok.

A korábbi szöveges videó itt tekinthető meg:

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr718032170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása