Rozsdagyár

NERVOSA - Mia Wallace is kilépett

2023. február 22. - Jurancsik Eszter

3540350698_photo.jpg

Az utóbbi hónapokban meglehetősen zűrzavaros idők járnak a thrash metalt játszó Nervosa háza táján. Tavaly ősszel Eleni Nota egészségi gondjai miatt hagyta el a zenekart, Mia Wallace pedig családi problémák miatt nem tudott részt venni a csapat latin-amerikai turnéján.

Nanu Villalba érkezett a dobok mögé, ám alig pár hét után ő is távozott. Prika Amaral, aki mára az egyedüli tag maradt az eredeti felállásból, kibővítette a bandát Helena Kotina gitárossal, azonban elmondta: Mia ismét csatlakozik az együtteshez, amint lehetséges. Január végén újabb fordulat következett be a formáció életében: Diva Satanica énekes is benyújtotta felmondását, indoklásában a zenekaron belüli ellentétek szerepeltek.

Mia, aki mindeddig nem adott hírt magáról, most bejelentette: távozik a csapatból. Elmondása szerint olyan élethelyzetbe keveredett, amely nem teszi lehetővé a zenélést, a turnézást, azonban mindig támogatni fogja egykori csapatát, hiszen Prika nemcsak bandatársa, hanem az egyik legközelebbi barátja is egyben, ugyanakkor nem akarja a lányokat tovább várakoztatni, hiszen nemsokára érkezik az ötödik album. 

Mindeközben Prika megtalálta az új dobost, a bolgár Michaela Naydenovára esett a választása, azonban az új énekes személyét még titok fedi. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr6218055238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása