Rozsdagyár

NERVOSA - Klippremier: Seed of Death

2023. augusztus 03. - Jurancsik Eszter

nervosa_2_1.jpg

Úgy tűnik, az eredetileg brazil, mára nemzetközivé vált Nervosa a tavalyi számtalan tagcserét túlélve megszilárdulni látszik új felállásában. Tavasszal az Endless Ambition című szerzemény megjelenésekor derült ki, hogy a frontember a mára egyedüli eredeti tagként megmaradt Prika Amaral lett, aki mellé Michaela Naydenova (dob), Hel Pyre (basszusgitár) és Helena Kotina (gitár) csatlakozott.

A mai nappal a zenekar bejelentette: szeptember 29-én, a Napalm Records égisze alatt megjelenik az ötödik album, amelynek a "Jailbreak" címet adták.

Prika a következőképpen mesélt az új korongról:

Nagyon elégedett vagyok az új dalunkkal és azzal, hogy az új album is elkészült. Mindig is szerettem volna egy ilyen dalt, de különböző okok miatt nem valósulhatott meg. Az új lemezen ráadásul több kockázatot vállalhattunk és eddig szokatlan dolgokat is csinálhattunk. Két gitárral a lehetőségek új tárháza nyílik meg előttünk. Kezdetben a Nervosának két gitárosa volt, de mivel ez pluszköltséget jelentett a turnékat illetően, egy gitáros maradt. Most a csapat sokkal összeszedettebb, mint valaha, és mi nagyon élvezzük ezt. Az új lemez megírása pedig szórakoztató volt, sok mindennel gazdagított minket.

nervosajailbreak.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr618184923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása