Rozsdagyár

BURNING WITCHES - Klippremier: The Dark Tower

2023. február 23. - Jurancsik Eszter

bw2_1.jpg

A svájci és holland tagokkal felálló Burning Witches 2013-as megalakulása óta négy nagylemezt jelentetett meg, legutóbb a "The Witch Of The North" (2021) című korongot, amely kiadvánnyal első amerikai turnéjukat is megtartották tavaly a The Iron Maidens társaságában.

A fiatal metalboszorkányok az elmúlt hónapokban sem tétlenkedtek, tegnap közösségi oldalaikon jelentették be, miszerint elkészültek ötödik sorlemezük felvételeivel, amely május 5-én, a Napalm Records égisze alatt kerül boltokba "The Dark Tower" címmel. Ezzel egy időben debütáltatták az újdonság első kisfilmes dalát, amely az album címadó tétele, és amelynek szövegét nem más ihlette, mint Báthory Erzsébet, akinek nevét hátborzongató legendák övezik.

Az új lemez címadó dala féktelen ütemével, az igazán epikus riffekkel és a markáns, de dallamos vokállal tökéletesen beleillik majd a koncertprogramunkba! A hírhedt vérgrófnő, Báthory Erzsébet témája nagyszerű ihletője volt a dalnak, amelyhez egy fantasztikus videoklip is készült. Mindannyian azonosulni tudtunk a történettel és a hátborzongató legendával, tudtuk, hogy ez egy új csúcspont lesz a zenekar történetében!

- mesélte a dal és a videó kapcsán a Laura Guldemond énekes vezette formáció.

A "The Dark Tower" dallistája:

01. Rise Of Darkness
02. Unleash The Beast
03. Renegade
04. Evil Witch
05. World On Fire
06. Tomorrow
07. House Of Blood
08. The Dark Tower
09. Heart Of Ice
10. Arrow Of Time
11. Doomed To Die
12. Into The Unknown
13. The Lost Souls

burningwitchesdarktower.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2418056450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása