Rozsdagyár

EVERFLASH - Klippremier: Tovább

2023. október 25. - Kovenant

everflash_2023_2.jpg

A Dal 2023 című dalverseny döntőjéig eljutó modern metal zenekar, az Everflash vadonatúj klipje eltér az eddig megszokottól, hiszen a Tovább című daluk a kereskedelmi televíziókban rendszeresen látható tehetségkutatók paródiájaként fogható fel.

A klipben felbukkanó zsűritagok és együttesek teljes mértékben a képzelet szüleményei. Természetesen, az Everflash is beszáll ebbe a képzeletbeli versenybe, a zsűri nagy örömére. A meglepő fordulatok megjelenítése mellett a csapat számára az is fontos volt, hogy megmutassa az együtteshez nemrégiben csatlakozó új gitárost, Tóth Pétert. A klip forgatása tehát az ő közreműködésével zajlott, mivel nyáron Bencze Márton úgy döntött, hogy kilép a zenekarból.

Maga a dal tulajdonképpen erről a helyzetről szól. Arról, hogy a zenekar nem áll meg, hanem megy tovább a rögös úton, amely számukra is sok meglepetéssel és küzdelemmel van kikövezve. A csapat igyekszik leküzdeni azokat az akadályokat, amelyeket a rock és a metal műfaj perifériára szorulása gördít eléjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4018243099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása