Rozsdagyár

NECROPSIA - Dalpremier: Kövek a zsebben

2023. október 25. - Kovenant

necropsia_2023uj_1.png

Hosszú idő óta először jelentkezett friss dallal a debreceni Necropsia. A csapat tavaly decemberben aktivizálta újra magát és két teltházas koncerttel ünnepelték meg a harmincéves jubileumot a Tankcsapda vendégeként, majd két ráadást adtak önállóan a Campus és a Fezen fesztiválokon.

A nosztalgiázás után azonnal terítékre kerültek a friss ötletek és új frontember is érkezett Katona Péter személyében (korábban Szeg, most Molto és Necropsia). A Kövek a zsebben című tétel egy ős-hardcore zúzda 2023-as megszólalással, Necropsiás tálalásban. A dalhoz készült videó Virág Zoltán, Ales munkája. A zenekar a debreceni MMP Hangstúdióban több dalt is rögzített, amelyek megjelenése folyamatosan várható. 

A csapat nagy erőkkel készül a két évvégi koncertre, ahol a "Mélység" és a "Magány rítusai" lemezek klasszikus dalai mellett több új nóta is hallható lesz. A debreceni Roncsbárban december 28-án, a budapesti Instantban pedig  december 29-én lép fel a csapat két figyelemreméltó vendégzenekar, a Hatred Solution és a Blackhoney társaságában. A bulikra a jegyelővétel már elindult.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7818243093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása