Rozsdagyár

NECROPSIA - Dalpremier: Idegen

2023. december 21. - Kovenant

necropsia_2023_a.jpg

Egy éve, hogy a debreceni Necropsia újra aktív, sőt majdnem teljes a klasszikus felállás, hiszen Virág Zoltán Ales, Oroszi Tibor Rossi, Pósafalvi Krisztián és Szilágyi Pisti ismét a fedélzeten. Bodnár Zsolt Böske nem akart részt venni az újjáalakult csapatban, így a jubileumi koncertekre Horváth István Pityesz ugrott be, majd 2023 szeptemberétől a korábban a Szegből és a Moltoból ismert Katona Péter lett a frontember.

Az idén októberben debütált Kövek a zsebben című új dal már Peti tolmácsolásában jelent meg, most pedig itt a folytatás, az Idegen. Ez volt az első dal, amely közel húsz év elteltével megszületett. Sokkal komolyabb,  nehezebben emészthető tétel, mint a Kövek a zsebben, ezért úgy gondolta a csapat, hogy ez a második bemutatásra kerülő dal legyen. Mivel a zenekar tagjai életvitelszerűen elég messze élnek egymástól, így hagyományos klipet most sem kapunk, viszont készült egy szöveges videó, amely jól alátámasztja a dal mondanivalóját.

Fontos elmondani, hogy a Necropsia megtette a jubileumi nosztalgiaköröket és a jövőjét új dalok írásával, új lemezek megjelentésével képzeli el. Természetesen a koncertek gerincét továbbra is a "Mélység" és a "Magány rítusai" albumok dalai adják. December 28-án a Roncsbárban Debrecenben, december 29-én pedig az Instantban Budapesten látható élőben a Necropsia. Mindkét este a Blackhoney és a Hatred Solution melegíti be a közönséget. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2218286121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása