Rozsdagyár

NECROPSIA - Új ember a legendás hazai hardcore csapat élén

2023. szeptember 18. - Kovenant

necropsia_2023uj.png

A nemrégiben újraindul legendás hazai hardcore punk csapat, a Necropsia megtalálta állandó új énekesét, akivel már el is kezdtek dolgozni a friss dalokon.

Véget értek a harmincadik születésnapi felvételek, forgatások, koncertek, mostantól előre tekintünk és az új dalokra koncentrálunk. Horváth István “Pityesznek” nagyon köszönjük az elmúlt majdnem egy év munkáját és a profizmust a koncerteken és a stúdióban. A koncertekről készült felvételeket megnézhetitek a Necropsia YouTube-csatornán, a koncert hanganyaga pedig elérhető a digitális zenei felületeken és a Bandcampen.

Engedjétek meg, hogy bemutassuk új frontemberünket Katona Péter személyében, akit a Szegből és a Molto-ból már jól ismerhettek. Petivel rögtön bele is vetettük magunkat a munkába és alig egy hónap leforgása alatt két új dal készült el vele, amelyek közül az elsőt, októberben bemutatunk. A zenekar ebben a megújult formában, friss energiával készül az évvégi klubkoncertekre, amelyek dátumait és az elővételes jegyinformációkat hamarosan megosztjuk.

Figyeljétek a közösségi oldalainkat, iratkozzatok fel a YouTube-csatornánkra, mert folyamatosan hozzuk a friss információkat!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr618217067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása