Rozsdagyár

SABATON - Tommy Johansson gitáros távozott a zenekarból

2024. január 21. - Kovenant

sabaton.jpg

Az idén pont a huszonötödik születésnapját ünneplő svéd csatametal banda, a Sabaton hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy Tommy Johansson gitáros, aki hét éve volt tagja a bandának, távozott a zenekarból.

A fiatal zenész két nagylemezen játszott (az együttes korábbi lemezeinek kritikája ITT és ITT olvasható), ám köztudott volt, hogy saját karrierjét sem hanyagolta. Énekesként és gitárosként együttese, a Majestica is fontos szerepet játszott az életében a Sabaton folyamatos turnézása mellett, így döntése érthető is.

Hét fantasztikus évet követően gitárosunk, Tommy úgy döntött, hogy elhagyja a Sabatont, hogy saját útját kövesse. Csakis a legjobbakat kívánjuk neki mindebben. Nagyon szoros kapcsolatban voltunk egymással ezalatt az idő alatt és támogatni is fogjuk őt mindazon kalandokban, melyek előtte állnak. 

Tommy 2016-ban csatlakozott a bandához, de már a barátunk volt azóta, mióta először találkoztunk vele 2005-ben egy koncert végén. Mint a csapat értékes tagja, számtalan felejthetetlen emlékkel gazdagított minket. Tommy távozása nem azonnali. Maradni fog mindaddig, amíg utódja problémamentesen át nem veszi szerepkörét és feladatait. 

Bár szívének egy darabja mindig velünk marad, mindannyian tudjuk, hogy neki a saját álmait kell követnie. Bár most már nem fogunk minden nap mellette ébredni a turnébuszban, bizonyosak vagyunk abban, hogy az útjaink a jövőben még sokszor keresztezni fogják egymást, mind a színpadon, mind pedig azon kívül. Minden jót kívánunk, testvér! 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2118308361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása