Rozsdagyár

MIDLLER - Klippremier: Keresem

2024. január 30. - Kovenant

midller_3.jpg

Megjelent a hazai Midller új felállásának első közös dala, a Keresem, mely egyben a készülő "Metamorf" című nagylemez második előfutára. Az új anyagon már Hatvani Dávid énekel, a zenekaralapító Molnár Kristóf helyett, aki gitár és vokál pozícióban tevékenykedik továbbra is. A csapat kiegészült Szántó Tamás gitárossal, ő ismerős lehet a Nemzeti Hang egyik korábbi felállásából, a basszusgitáros Rónyai Gergő, a dobokat pedig Tuska Gergő üti a megalakulás óta töretlenül.

Az új dalok már keményebb hangvételűek, egyre inkább a modern metal stílusjegyei jelennek meg. A Keresem című dal hangfelvételei teljes körűen a Hardline Music Stúdióban készültek, a klipet pedig a Medusa Pictures készítette a zenekar elképzelései alapján. A dal alapjait Kristóf tette le az asztalra, majd a többiek készre gyúrták. Témáját tekintve a minden napos elnyomás/elvárás miatti elvesztegetett idő okozta, általános depresszív hangulatból és elégetettlenségből való kitörniakarásról, az élet jobb irányba tereléséről szól.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1618314979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása