Rozsdagyár

SATELLES - Klippremier: Arcadia

2024. szeptember 17. - Kovenant

satelles_2024_luca_broglia.jpeg

Megjelent a hazai Satelles új dala Arcadia címmel, mely egyúttal a január 17-én megjelenő, azonos című EP címadója is. Az "Arcadia" négyszámos kiadványként januárban jelenik majd meg, a stúdiómunkálatok Botlik Mátyással zajlottak, míg a keverést Andreas Magnusson (The Black Dahlia Murder, Despised Icon), a maszterizálást pedig az előző nagylemezhez, a 3AM Confessionshöz hasonlóan a Grammy-díjas Alan Douches (Converge, The Dillinger Escape Plan) végezte. A lemezborító Bojtor Károly munkája, melyet a zenekar a Bojtor Károly Alapítvány engedélyével használt fel.

A Satelles már több, mint tíz éve aktív a hazai hardcore/metalcore undergroundban. Fennállásuk során három nagylemezt, két megosztott kiadványt és eddig egy EP-t adtak ki, valamint több adománygyűjtő kampányt is lebonyolítottak már nonprofit szervezetek számára. Három Európa-turnéjuk során már tucatnyi országba juthattak el, olyan zenekarokkal játszottak élőben, mint a Rise Against, a While She Sleeps, a Comeback Kid, a Bane vagy épp a Touché Amoré.

Második nagylemezüket ("Some Got Saved") az Idioteq az európai dallamos hardcore újabb mérföldkövének nevezte, legutóbbi albumuk ("3AM Confessions") pedig az év hazai albumának választotta a NuSkull szerkesztősége.

A kiadvány címével is az Árkádia-perre utal, arra, hogy a haza fogalma egy megteremtendő utópiát, esetleg egy barbár szabályok alapján működő közösséget jelent-e, és hogy a két véglet között miben áll a saját felelősségünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2918493820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása