Rozsdagyár

DEVIN TOWNSEND - Klippremier: Jainism

2024. szeptember 18. - Kovenant

devin_townsend_2024.jpg

A kanadai metalzseni, Devin Townsend október 25-én jelenteti meg legfrissebb stúdióalbumát "PowerNerd" címmel. Most a Jainism című tétel klipjével lehet ismerkedni (a zenész 2019-es korongjáról ITT írtunk kritikát).

A "PowerNerd" lemez alapvetően annak a leképezése, ahogy végigdolgozzuk magunkat azokon a problémákon, melyeket az élet tol elénk. És ennek a definicója eredetileg az volt, hogy vannak bizonyos személyiségjegyek vagy hajlamok, melyeket a társadalom gyengeségként értékel, legyen szó akár az együttérzésről, a túlérzékenységről vagy valami hasonlóról. És azok, akik ezekkel a tulajdonságokkal nem rendelkeznek, bizonyos dolgokat természetesnek vesznek: "Ó, ezt tök könnyű megcsinálni. Milyen egyszerű dolog kimenni az emberek közé. Milyen egyszerű társasági életet élni." De ha valaki nem ilyen, akkor a lakás elhagyása is néha külön erőfeszítésbe kerül. 

Szóval a powernerd ebben az értelemben, legalábbis ahogy én értelmezem, azt jelenti, hogy ezeket a tendenciákat szupererővé változtatod. Ha túlérzékeny vagy, akkor a túlérzékenység lesz a szupererőd. Értelemszerűen nem mehetsz a mások agyára vele, de ugyanakkor ha felismered, miben különbözöl a többiektől, nem pedig akadályként látod azt, azzal erőt meríthetsz belőle. Szóval ezt jelenti a powernerd szó. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7718494468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása