Rozsdagyár

ESCAPE MY SHADOWS - Klippremier: Későre jár

2024. szeptember 18. - Kovenant

escape_my_shadows_2024a_png.jpg

A magabiztosan menetelő veresegyházi modern metal zenekar márciusi kislemeze után energikus új megjelenéssel indítja az őszi szezont. A napokban négyéves fennállását ünneplő Escape My Shadows zenéjét főként az újhullámos metalcore inspirálja, melyet modern hangzásvilág és komoly témákat feldolgozó, személyes dalszövegek tesznek egyedivé.

A Későre jár, a márciusban megjelent "Ennyire egyedül" című kislemezünk lezárásaként szolgál, mert tulajdonképpen ezzel a dallal elköszöntünk attól az időszaktól, amelyet az EP dalai magukban foglalnak. Egy sok szempontból nehéz és megterhelő periódust tudhatunk magunk mögött, melynek feldolgozásához szükségünk volt erre a dalra, hogy tényleg tiszta lappal vághassunk bele az új kihívásokba, melyeket nem befolyásolnak az addig történtek.

Sokszor hajlamosak vagyunk éveken át olyan kedvezőtlen helyzetekben ragadni, melyek destruktívan hatnak ránk. Ilyenkor nehéz kimászni ebből a gödörből, hiszen görcsösen ragaszkodunk a saját téves illúziónkhoz, melyben egyszer minden jóra fordul, pedig azzal tennénk magunknak a legjobbat, ha továbblépnénk. A dal címe (Későre jár) is ennek a gondolatnak a következménye, amivel arra szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy nem éri meg hosszú heteket, hónapokat, vagy akár éveket áldozni az ilyen önpusztító élethelyzetekre, mert az időnk sokkal értékesebb ennél.

A dal ismét Kökényes Dániel és Radó Éden közreműködésével vált teljessé, a végleges megszólalásért és gitárfelvételek koordinálásáért pedig Kiss József és Ivánfi Dani feleltek.

A fiatal csapat az év további részében, ismét a szeghalmi Mudfield társaságában járja az országot, a 14 állomásos lemezbemutató turnéjuk vendégeként.

09.21. Kaposvár, Hang-ár

09.28. Dunaszerdahely, Soul Hunter

10.04. Nagyvárad, Moszkva Kávézó

10.19. Székesfehérvár, Fezen

10.22. Hajdúszoboszló, Rock Café

10.26. Pécs, Pécsi Est

11.02. Kecskemét, Ápoló

11.09. Zalaegerszeg, VMK

11.15. Miskolc, Helynekem

11.22. Budapest, Barba Negra

11.23. Eger, Broadway Monkey

11.29. Szombathely, Végállomás

12.20. Szarvas, Granárium Zebra Klub

12.27. Sopron, HANGÁR

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8118494194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása