Rozsdagyár

SMASH INTO PIECES - Interjú a csapat dobosával, The Apocalypse DJ-vel

2016. november 07. - Felicium

smash_into_pieces_02_600x600pxl.jpg

A többszörös díjnyertes Smash Into Pieces már 10 millió feletti streammel rendelkezik a Spotify oldalán a 2013-as bemutatkozó lemezük kiadása óta, az elmúlt egy évben pedig 3 kontinens 17 országában közel 150 koncertet nyomtak le. A tavalyi The Apocalypse DJ albumuk (amelynek My Cocaine c. dalában az Amaranthe fronthölgye, Elize Ryd vendégeskedik), illetve a 2016 elején kihozott két nóta, a Merry Go Round és a Let Me Be Your Superhero hazai földön meghozta az áttörést is nekik: a svéd televíziók és rádiók is előszeretettel játsszák dalaikat. Itthon november 15-én találkozhattok velük az Amaranthe és a Sonic Syndicate társaságában, méghozzá a Barba Negrában. (English version is under the Hungarian one)

Sziasztok, köszöntelek titeket a Rozsdagyár hasábjain. Első kérdésem rögtön a magyarországi koncerttel kapcsolatos. Várjátok már, hogy először látogassatok Budapestre?

Köszönjük, hogy itt lehetünk. Én még nem voltam a zenekarban, amikor a Smash Into Pieces a Club 202-ben lépett fel Budapesten, 2014-ben. Amit én hallottam erről az estéről: fülsüketítő hangorkán a közönség részéről és az emberek úgy viselkedtek, mint a majmok. Nem tudom igaz e... de ez az, amit hallottam. Tehát az elvárásaim biztosan nagyok.

14125684_1438581202824083_2533868756000262562_o.jpg

Erre nagyon kíváncsi vagyok. Mit tudtok az országunkról? Bármi, ami eszetekbe jut, ha kimondom azt a szót, hogy ’Magyarország’?

Az országotok híres a szép nőkről és Mr. Houdiniről... ezt mindenki tudja! :)

Nem rég jelent meg legújabb dalotok,  „Higher”  címmel, melyről mi is beszámoltunk. Miről szól ez a dal?

A "Higher" számunkra a projekt iránti elkötelezettségünkről szól... és úgy általában arról, hogy mi kell ahhoz, hogy elérjük az álmainkat. Amikor eléred ezt az állapotot, akkor nem állíthat meg semmi.

Játsszátok majd a koncerten is? Milyen hosszú műsorra számíthatunk?

Reméljük hosszan játszhatunk, de amikor nem te vagy a főzenekar a turnén, akkor az időd limitált. Azonban azt ígérjük, hogy a koncertünktől eldobod az agyad és még többre fogsz éhezni.

14102847_1438581406157396_2647537827981174561_o.jpg

Következő nagylemezről mit lehet tudni? Jövőre várható? Vagy inkább kisebb léptékben, azaz EP-kben (kislemezekben) gondolkoztok?

A teljes lemez 2017 legelejére várható és ez lesz az eddigi legjobb albumunk. Bizonyos szempontból ez az első albumunk mióta összeálltunk. Régebben csak mentor/segítő voltam... most elfoglaltam helyem, mint a csapat vezetője.

Utolsó kérdésem pedig nem más, mint hogy kik azok az előadók akik inspirálnak titeket? Ha konkrét dal vagy album is van, akkor írhatjátok azt is.

Ha engem kérdezel, én minden stílusban találok inspiráció. Ez mind zene, csak máshogy van felöltöztetve. Ellenben az én legnagyobb inspirációm a saját érzéseim. A legnehezebb része, hogy ezeket átültesd a zenébe.

Köszönjük, hogy időt szakítottatok ránk! Sok sikert az Európa turnéhoz a továbbiakban is!

Bármikor barátom! // The Apocalypse DJ

 

ENGLISH VERSION

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hi here, welcome you on behalf of our webzine called Rozsdagyár! My first question is connected to your concert in Hungary. Are you looking forward to visit Budapest for the first time? 

Thanx for having us on your webzine! Even though I wasn’t an official member at the time, Smash into Pieces played Club 202 in Budapest in 2014…. and from what I heard… earporn occurred and people started acting like monkeys. I’m not sure if it’s true… but that’s what I heard.  So, my expectations are certainly high! 

Have you ever been to Hungary? We know that it will be your first Hungarian concert, but have you visited our country yet? 

Your secret agents must have done a bad job on this one and must be fired! We came, we saw and we conquered 2 years ago!

14138191_1438581682824035_627055612463992791_o.jpg

I am quite curious about the next question. What do you know about our country? Anything that comes to your mind when I say Hungary? 

Your country is famous for Hungarian Honeys and Mr Houdini… everyone knows that :)

Your latest track called “Higher” has just been released and we also covered it on our site. What is this song about? 

Higher is for us about the endless devotion we all share for this projected… and in general, what it takes to reach your dreams. When you find that state of mind, nothing can stop you.

Will you play “Higher” at the concert? Can we expect a long set-list and a huge number of songs? 

We wish we could play longer but when you’re not a headline act on a tour, your time is very limited. However, we can promise you that after our show, your mind will be blown and you’ll be hungry for more ;)

Could you please tell us about your next album? Will it be released next year or you are rather planning a series of EP’s or singles instead? 

A full album is coming super-early 2017 and it is our best album by far. In a way, it feels like our first real album since our transformation now is complete. I used to be just a mentor… Now, I have taken my place as the leader of the band.

My last question is: who the artists/bands or singers are who inspire you? If you can name a special song or album, please mention it, as well. 

For me, I can find inspiration in any genre as long as the hooks are there. It’s just music with different make-up. But the best inspiration comes from my own emotions. The hard part is just to translate it into music :)

Thanks for your answers! We wish you a successful European tour!

Anytime my friend! // The Apocalypse DJ

"Anything standing between us and out dreams, we Smash into Pieces" // The Apocalypse DJ

sip-bandit-winner.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7611935991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása