Rozsdagyár

CRASH & RIDE - Szimfonikus rock Pest megyéből | Hazai reménységek #8

2016. december 13. - Felicium

13891798_934590426663735_1159998544807953058_n.jpg

A banda alapítása egészen a 2012-13as évekbe nyúlik vissza, amikor is kialakult a zenekar belső magja és elkezdték a közös munkát. Ebben a stílusban nem sokan próbálkoznak itthon és még kevesebbeknek sikerül hosszútávon életben maradnia, de a Crash & Ride már több mint három éve törtet a magyar undergroundban egyre előre. Az első videóklip is ezt mutatja, ami 2014 májusában jelent meg, a The Last Day on Earth című dalhoz. Interjúnk ITT olvasható a zenekarral.

Azt hiszem, fogalmazhatok úgy, hogy ez a zene a banda minden tagjának a szíve csücske. Emlékszem, hogy Gáborral (Tokár Gábor - ének) már a zenekar megalakulása előtt majdnem egy évvel arról beszélgettünk egy-egy sör mellett, hogy nincs mese, ebben a stílusban bizony képviselnünk kell magunkat saját számokkal is.

A bandára egyébként hobbiként és kicsit szenvedélyként tekintünk, de mindenkinek megvan mellette a saját szakmája, munkája, magánélete. - Darázsi László

A horribilisebb tagcsere hullámok elkerülték őket és mint barátok, ivócimborák és zenésztársak ugyanolyan az összhang ennyi év után is. Zenéjüket talán a finn Nightwishhez lehetne hasonlítani, annyi különbséggel, hogy náluk férfi ének van a női helyett. Mindenképp hiánypótló a zene, amit játszanak és ez úton is további sikeres éveket kívánunk a csapatnak.

2016.12.16. - Budapest /Polgári Mulató/

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8612043997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása