Rozsdagyár

MY OWN GHOST - Klippremier: Silence

2015. február 25. - Kovenant

my_own_ghost.JPG

A 2013-ban alakult luxemburgi modern metal csapat, a My Own Ghost tavaly szeptemberben jelentette meg debütalbumát Love Kills címmel, melyről most második kislemeznótájuk, a "Silence" videóját tették közzé.

A videót a fiatal és tehetséges luxemburgi fényképész, Tom Jungbluth rendezte, aki már olyan előadókkal dolgozott együtt, mint  Sean Paul, Kendrick Lamar vagy Snoop Dogg. A klipben Anouck Leuchter, Yannick Stein és Morgane Bidaine színészek szerepelnek, akik egy látszólag boldog család felbomlását mesélik el. A banda tagjai nem szerepelnek a videóban, mivel a hangsúly a történeten volt. A hangulatot a fekete-fehér technika alkalmazásával is kiemelték.

A My Own Ghost egyébként már második albumukon dolgozik, mely előreláthatólag az év végén vagy 2016 elején fog megjelenni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5310420444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása