Rozsdagyár

PANTERA ÚJRATÖLTVE - Hungarian Ride For Dime XI. 2.0

2016. január 26. - Felicium

dimebag_darrell.jpg

A szervezők a január 2-ai XI. Hungarian Ride For Dime után első sorban azon rajongóknak szeretnének kedveskedni ezzel a rendezvénnyel, akik kimaradtak, lemaradtak a Dürer Kert-es buliról. Itt a lehetőség mindent bepótolni, vagy ismételni. Nem mindennapi egy hónap alatt két Pantera buli Budapesten, ám ezúttal a YUK ad otthont a rombolásnak.

2004. december 8-án távozott minden idők egyik legnagyobb, legújítóbb gitárosa, Dimebag Darrell, a PanterA - illetve a néhai Damageplan, Rebel Meets Rebel - gitárosa. Az Ő, és munkássága tiszteletére rendezzük meg a minden évben esedékes megemlékezésünket, idén második alkalommal ismét és most a YUK BP színpadán. Azoknak, akik kimaradtak.
A program gerincét a Vulgar Display Of Cover PanterA tribute zenekar adja - Mári Péter/ROTMR, Budai Béla/Leander Rising, Vörös Attila/Leander Rising, ex-Nevermore, Guoth Zalán/ex-Nuke -, de a szokásos alkalmi felállások, és vendégzenekarok fellépése sem marad el. – tudtuk meg a szervezőktől.

Időpont: 2016.01.29.
Helyszín: YUK BUDAPEST
Belépő: 1000 Ft

FB esemény

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4210418694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása