Rozsdagyár

LEANDER KILLS - Lemezbemutató a Barba Negrában

2016. április 17. - Felicium

bbn01.jpg

A tavaly elbúcsúzó Leander Rising Leander Kills néven támadt fel és érkezik április 22-én a Barba Negra Music Clubba, egy fergeteges lemezbemutató koncertre. „Súlyos is lesz, de azért gyilkolászni nem fogok” – ígéri nekünk Köteles Leander. A Leanderrel nem rég készült interjúnkat ITT olvashatjátok.

Március 18-án Túlélő címmel jelent meg a Leander Kills - Köteles Leander új formációjának - debütáló albuma, amely rögtön a MAHASZ lemezeladási lista 1. és az iTunes 2. helyén nyitott. A friss anyagot az együttes április 22-én mutatja be a Barba Negra Music Clubban a Hot Beaver és a Lost Continent társaságában.

bbn02.jpgAmellett, hogy a Köteles Leander, Bodor Máté, Czifra Miklós, Jankai Valentin összetételű Leander Kills ezen az estén elsősorban a Túlélő dalaira koncentrál majd, a múltról sem feledkeznek meg: a rajongók hamarosan szavazhatnak arról, hogy melyik 5 Leander Rising dalt szeretnénk hallani a négyestől a fővárosban. A turné korábbi helyszínein már a program részét képezték olyan szerzemények, mint a Csak Te, a Viharom Tavaszom, a Lőjetek fel és a Nyolcadik FőBűn.

A Túlélő kiadásával egyszerre országos turnéra is indult a zenekar, és az állomásokra olyan tehetséges és lendületes csapatok kísérték el őket – az állandó vendég Hot Beaver mellett -, mint az Omega Diatribe, a Nice One Babe, a Lovecrose, a No Respect, az ALLSEE és a Nova Prospect. A java pedig csak most jön...

A szavazás mellett ugyanis sorsolás is lesz: akik elővételben jegyet váltanak a lemezbemutató koncertre, azok között 10 db VIP Túlélő-csomag talál gazdára, amiben egy Leander Kills póló, egy Túlélő CD, egy dedikált turnéplakát, egy pár dobverő és egy pengető található, valamint a szerencsés kiválasztottaknak lehetőségük lesz találkozni a zenekar tagjaival a buli estéjén egy meet & greet keretein belül: ITT

Leander Kills, Hot Beaver, Lost Continent
2016. április 22., – Barba Negra Music Club (1117 Bp, Prielle Kornélia u. 4.)
Jegyár: elővételben 1990 HUF, a helyszínen 2490 HUF.

Elővételi lehetőségek: online a TIXA, a Ticketportal és a Broadway Jegyiroda rendszerében, illetve személyesen a Barba Negra Music Club jegypénztárában (nyitva: hétfőtől szombatig 14-20 óra között).

Jegyvásárlás: ITT
Facebook esemény: ITT

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5910418018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Veridicus76 2016.04.18. 20:49:49

Ennek a srácnak a munkásságát teljesen érthetetlen, irracionális hájpolás övezi. Pedig fárasztó produkció. Teljesen összevissza, öncélúan egymásra dobált különféle stíluselemek, erőltetett keménykedés az egyik pillanatban, világfájdalmas, giccses érzelgés a másikban. Klisés zene, közhelyes szöveg. Néhány szólóban legalább akadnak jobb pillanatok, de nincs semmifél egyedisége, nincs karaktere. Ebből tizenkettő egy tucat.

Veridicus76 2016.04.18. 20:53:03

A Fényév távolság című közhelyes, emós popdal például egy tinimusicalba is simán beférne.

Kovenant 2016.04.19. 18:39:29

@Veridicus76: Szia! Mindenkinek tiszteletben tartjuk az ízlését, véleményét. A Leander Kills népszerű zenekar, olvasóink közül is számosan szeretik, ezért írunk az aktuális dolgaikról. A stáb tagjai a lemezkritika rovatban szokták elmondani saját gondolataikat egy-egy album kapcsán.

Veridicus76 2016.04.29. 08:38:12

Én is tiszteletben tartom mindenki ízlését, véleményét. Az enyém ez. :-)
süti beállítások módosítása