Rozsdagyár

AS KARMA BRINGS - Megjelent az első EP

2016. június 20. - Kovenant

as_karma_brings.jpg

A budapesti, 2013 februárjában alakult deathcore/slam metal brigád, az As Karma Brings június 19-én jelentette meg első EP-jét "Tyrant Of Time" címmel, mely öt dalt tartalmaz.

A csapat legénysége az alábbiakat osztotta meg a kiadvánnyal kapcsolatosan:

Az EP munkálatai kb. 7-8 hónapot vettek igénybe. A mondanivaló lényege - ami átszövi az egész EP-t – hogy bármerre mész, bármilyen ösvényen is jársz, a halál mindig végigkísér. Minden percben, minden lélegzetvétellel a véghez vagy láncolva, melynek tudatában (a mi véleményünk szerint) másképpen kellene az embereknek élniük az életüket.

Célunk átadni egy olyan hangulatot a zenénkkel és a koncertjeinkkel, ami szélsőségesebb, kicsit súlyosabb, nehezebben emészthetőbb, mint a megszokott metalprodukciók, ennek ellenére nem zárkózunk el a modern metalzenétől, nem kívánunk klisékből építkezni. Alkalmazunk klasszikus jól bevált elemeket, de szeretnénk innovatív ötleteket is vinni a zenénkbe. Ebben a tekintetben elég nyitottak a zenekar tagjai.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8110417568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása