Rozsdagyár

HOPE RED - Hidegrázós profi klip a TRACK#6-hoz

2016. augusztus 01. - Felicium

img_7900.jpg

Megjelent a Hope Red zenekar legújabb dala és egyben a videóklipje is, amely a TRACK#6 címet kapta. A zenekar két éve mutatkozott be a Sötét Szél c. dallal, az új kiadvány és a zenekar azóta instrumentálissá alakult.

A dal érdekessége, hogy a teljes produkció önerőből készült. A dalt a zenekar gitárosa, Szabó ‘Gila’ Ádám rögzítette, keverte és masterelte a galántai Gila stúdiójában. A videoklipet Laczkó Sándor, a zenekar másik gitárosa rendezte és vágta, főszereplője pedig Dudás Dása.

 

A dal mindössze 99 eurócentért tölthető le a zenekar Bandcamp oldaláról. A dal letöltésével vagy a póló megvásárlásával a zenekar és a helyi zenei élet is támogatást kap.

A Hope Red zenekar 2013-ban alakult, 2014-ben adta ki bemutatkozó dalát. 2015 óta énekes nélkül játszik és koncertezik a zenekar. A tagok elmondása szerint a “Gasztro Metál” áll stílusban a legközelebb a zenekarhoz.

Kövesd a zenekart a Facebookon, Instagramon, Twitteren és a YouTubeon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8610417270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása