Rozsdagyár

POLGÁRI MULATÓ - Ismét rockzenére tombolnak az Astoriánál

2016. szeptember 13. - Felicium

szept16.jpg

A budapesti Club Hungaricum, Polgári Mulató hű kijelentéséhez és minden szeptemberben minden héten tart egy rockzenei estet. Így lesz ez 16-án pénteken is, mikor is fellép az idén 7 éves fővárosi pop/punk-rock négyes Air Action, az idén alapított MostMégNem, a klasszikus rockot játszó Hanyatt-Romlok és az akusztik duó mivoltunkabentmen.

Fiatalok, lendületesek és tettre készek. Ilyen szavakkal jellemezhető a est első három fellépője. Ellenben az utolsó csapatra már a lendületesség mellett érvényes a tapasztalat és a rutin, amit stílusukkal is érzékeltetnek, ugyanis ők nem újítani akarnak és nem is a legújabb slágereket játszani, hanem a jól ismert klasszikusokat idézik meg a színpadon, méghozzá profi módon. Érdemes lesz egyben végignézni az estét, hogy mégis hogyan fejlődik a zenekarokon keresztül.

2016.09.16. (Péntek) - Polgári Mulató

19.00 MIVOLTUNKABETMEN
20.00 Air Action
21.00 MostMégNem
22.00 Hanyatt-Romlok

Kapunyitás: 18.00
Kezdés: 19.00
Jegy: 800 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9811693923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása