Rozsdagyár

EMMA UNDRESSED - A nyár legszebb jelenetei egy klipben

2016. október 12. - Felicium

emmaundressed_1.jpg
Az Emma Undressed 2014 szeptemberében alakult Debrecenben, stílusukat leginkább a „csajénekes alternatív metál” szavakkal lehet összefoglalni. Már az első évükben komoly sikereket értek el, következő év tavaszán megjelent első albumunk, nyáron megnyerték az EastFest fesztivál közönségszavazását, így zenélhettek a fesztiválon, ősszel megjelent az első hivatalos klipjük, valamint megnyerték a megyei Pure Music by studio-iNside tehetségkutatót.

Az új videónk is az idei Dezillúzió kislemez egyik számához készült, abszolút home made dolog, néhány nyári pillanatunkba enged betekintést. - Mesélte a zenekar

Idén februárban kiadtak egy 3 számos kislemezt magyar nyelven, illetve az egyik számhoz készült egy klip. Áprilisban a Leander Kills menedzsmentje őket választotta, hogy a „környék legjobb bandája”-ként fellépjenek velük.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr6211789399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása