Rozsdagyár

ANGERTEA - Klippremier: Tisza

2016. október 14. - Kovenant

angertea_band.jpg

Márciusban jelent meg a finn Inverse Records gondozásában az Angertea albuma "Snakes In Blossom" címmel (lemezkritika ITT), melynek kapcsán interjút is készítettünk a csapattal, melyet ITT olvashattok. Mihály Gergőék most elkészítették a korong második hivatalos videoklipjét a Tisza című dalukra.

"Az egyik főszereplő Kárász Zénó művész úr, akit egy koncertünkön ismertünk meg, ahol kiderült róla, hogy hatalmas Angertea rajongó. A másik főhős Hajdú Balázs országosan ismert humorista, aki nagyon jó barátunk, és volt iskolatársunk. Pluszban pedig vannak itt szép lányok, szétcsúszott zenekartagok, Tafi Kutya, Kárász úr (a döglött hal), meg egy kis abszurd horrorkabaré a tiszai-alföldi életről, ami szabad értelmezésű, de nekünk nagyjából a jó és rossz (yin yang) kapcsolatát körvonalazza. A halat nem bántottuk, nem vagyunk szadisták, már döglötten vettük, sőt kárpótlásként egy horgász havertól kértünk egy élő kárászt, amit jól visszaengedtünk a szentesi Tiszába. A zenekar tavasszal szépen körbeturnézta az országot, és most ősszel kicsit pihenünk. Az egyetlen ez évre meghirdetett koncertünk október 22-én lesz a Hódstock Fesztiválon olyan bandák társaságában, mint az Ördög, és az Omega Diatribe."

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2711807877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása