Rozsdagyár

CONTINOOM - Vadonatúj klip Schrott Péteréktől

2016. október 29. - Felicium

unnamed_8.png

A 2015 májusában megjelent dal, amely megmutatja, hogy a metál és dubstep jó barátok is lehetnek. 2016 októberében, az eMOTIV aRTS csapatának jóvoltából ez a szerzemény egy lyrics videó formájában látott napvilágot.

A kisfilm egyik különlegessége, hogy a szöveg megjelenik a képkockákon, közben mégis tisztán láthatóak a zenekar tagjai. A letisztult, minimalista, fekete-fehér klipet Gerő András Péter készítette, Szondi Zsolt operatőrrel karöltve.

Új zenekaráról Schrott Péter („Az év rock hangja The Voice nevű tehetségkutatóban, illetve a „Tűzmadár” frontembere), nemrégiben így nyilatkozott: „Eléggé pacifista embernek tartom magam, és ha egy szóval ki akarnám fejezni az egészet, akkor ez egy világbéke zenekar. Szeretem azokat a szövegeket megírni, amelyek lelkesítőek, amelyek összehozzák az embereket, amelyek görbe tükröt mutatnak a közönség felé.”

Mikor lehet élőben is hallani a Tear Down The Walls című számot?
Legközelebb Szombathelyen, 2016. október 30-án, ugyanis a zenekar a „Végállomás klub” Halloween partyján lép fel.  De Budapest sem marad ki a jóból: legközelebb november 12-én találkozhat a tisztelt nagyérdemű a fiúkkal a Dürer kertben, majd november 17-én a Fushion Night keretein belül a BackStage pubban.

unnamed_2.png

Hivatalos weboldal
Facebook
Instagram
Youtube
Soundcloud

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9711913465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása