Rozsdagyár

ULVER - Justin Oakley filmjéhez adták a nevüket a norvég farkasok

2016. december 04. - Sorbete

 ulver.jpg

Eseményteljes év mögé nézhet az Ulver. A tavalyi évüket az ATGCLVLSSCAP című live/studio albumukkal kezdték, s azzal bemutatták a zenekar új kiadóját, a House of Mithology-t. Három év óta ez volt a zenekar első albuma, ha nem vesszük figyelembe a split, vagy a cover albumokat.

Fenntartva az elkötelezettségüket, a formáció meglepetésünkre bejelentette a legújabb korongját, amely Justin Oakley  Riverhead c. filmjéhez fog soundtrackként szolgálni. A december 9-n megjelenő albumot a House of Mithology oldalán ITT elő lehet rendelni. 

A zenekar a következőt nyilatkozta az albumról:

Az albumon zenél a zenekart meghatárizó trió (Kristoffer Rygg, Tore Ylwizaker and Jørn H. Sværen) , őket segítik Ole-Henrik Moe és Kari Rønnekleiv akik a húros hangszereken nyújtott játékukkal egészítik ki a zenekart.  A mi szerény véleményünk szerint, ezen a cd-n hallható az Ulver a leglágyabb, legborongósabb illetve a legfinomabb mivoltjában.

Még nagyobb örömmel szolgálhat az Ulver rajongói számára, hogy ámbár még nem kristály tiszta minden információ, de a zenekar The Assasination of Julius Caesar c. albuma jövő áprilisban fog megjelenni.

Forrás : Metal Injection

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4212014980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása