Rozsdagyár

KÖPÖNYEGFORGATÓK - Csütörtök este jön a következő klip

2016. december 06. - Felicium

koponyegforgatok.jpg

Arcátlan popzene, hanyag eleganciával fűszerezve, a modernizált retro funk-rock eszközeivel tálalva. Hogy mit is takar ez pontosan? A nemrég alakult Köpönyegforgatók trió jellemzi magát ezekkel a szavakkal, de hogy pontosabb képet kapjunk az általuk képviselt műfajról, mindenképp érdemes megtekinteni első klipjüket, mely november 2-án debütált. Az Eső Után című dalt a Supersize Recordingban rögzítették a srácok, és a zenekar szülővárosában, Miskolcon forgattak le.

Az első dalt és klipet hamarosan, azaz egészen pontosan december 8-án, most csütörtökön este 20 órakor követ iis a második, melyet a Maketten című dalra forgattak.

Az első klip megtekintése a Youtube-on bőven túl van már a 2500-on, ami a közönség pozitív visszajelzését mutatja. A zenekart viszont nem csak a közönség, hanem a szakma is elismerte, hiszen néhány napja megnyerték az  I. Soundcheck Országos Zenei Tehetségkutatót. Aki lemaradt arról a bemutatkozásról, idén még két alkalommal pótolhatja. A Köpönyegforgatók zenekar december 22-én Miskolcon, a Cornerben, majd másnap, december 23-án, Budapesten, a Gozsdu Manó Klubban mutatkozik be a nagyközönségnek.

December 8-án, csütörtökön este 20 órakor pedig jön a következő klip! Az zenekart itt tudjátok kedvelni a Facebookon: facebook.com/koponyegforgatok/

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2112026957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása