Rozsdagyár

DEPRESSZIÓ - Szezonzáró nagykoncert a Barba Negrában!

2016. december 16. - Felicium

depresszio.png

A Barba Negra nem áll le, kimaxolja még a Karácsony előtti időszakot is, varázsdobozából jobbnál jobb koncerteket húz elő és mágikus erővel csábítja magához a szórakozni vágyókat. A Péterfy Bori & Love Band egy kicsit sem szokványos, karácsonyi farsangra, míg a Depresszió zenekar évzáró nagykoncertjükre hív, de az MTV Headbangers Tour néven futó metál parádé is óriásit fog szólni a fényárban úszó adventi éjszakában.

Szenteste előtt egy héttel is már ünnepi lesz a hangulatunk, december 17-én ugyanis a Depresszió zenekar évzáró nagykoncertjén vehetünk részt. A srácok a hagyományokhoz híven óriási bulival készülnek, annyi rockot kapunk majd a csomagunkba, amellyel már könnyedén kibírjuk a 2017-es első koncertig, de hogy bebiztosítsuk magunkat, nem árt, ha a 15-éves jubileumi koncertről készült DVD lemezüket is becsempésszük idén a Karácsonyfa alá. Az est vendége a Nova Prospect lesz! (Esemény ITT)

Szombaton irány a Barba Negra, a szokásos év végi Depi-bált ne hagyd ki, hiányzást egy rajongótól sem fogad el a zenekar!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9112051357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása