Rozsdagyár

PERSEFONE - Ütős progmetal buli az Analogban

2024. február 09. - Chloroform Girl

persefone.jpg

Két hét múlva pénteken a progmetalosok biztosan nagyon kialvatlanok lesznek, ugyanis előtte este, február 22-én bitang erős négybandás buli készül az Analog Music Hallban. A felállás sokszínű és ütős: nézzük, kik fogják felrázni a csütörtök esténket a tizenegykerben.

A buli az andorrai Persefone neve alatt fut; a fő fellépő tizennégy év után tér vissza Magyarországra. Az eseményt tovább súlyozza, hogy új EP-jüket, a „Lingua Ignota”-t is hozzák magukkal a turnéra, így az agytekervénykócoló riffek és a zúzás garantált.

Ha nem lenne elég egy estére egy zenekar a Pireneusok környékéből, érkezik Baszkföldről a Lampr3a: az instrumentális progmetal banda koncertje alatt a hangszálainkat esetleg, a nyakunkat viszont semmiképp nem fogjuk pihentetni.

Személyes kedvencem, a Stellar Circuits is színpadra lép 22-én – remélem, egy minél hosszabb műsorral, mert tavalyi „Sight To Sound” lemezükről nem tudok léptetős dalt mondani (ITT írtam róla). Szóval fülbemászó dallamfutamokra, hiperenergikus prog-riffekre felkészülni, izmokat lenyújtani!

Szintén tavalyi, lassan egyéves szülinapját ünneplő koronggal érkezik a Hypno5e is: a francia avantgárd metal banda profilja tökéletesen illik az est többi fellépője közé, így a fejvakarós-hajlóbálós-elmerengős (tetszőleges sorrendben) fémzene kedvelői nagyon el lesznek kényeztetve.

Jegyek, további részletek megtalálhatóak az esemény Facebook-oldalán IDE kattintva. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5918321673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása