Rozsdagyár

GASTROBLUES - 31. alkalommal rendezik meg a legendás paksi bluesfesztivált

2023. június 20. - chris576

326341631_643749670858914_2430749469577778053_n.jpg

Hazánk legrégebb óta megrendezésre kerülő bluesfesztiválján 31. alkalommal találkozhatnak a blues, a jazz, a rock és a gasztronómia kedvelői június utolsó és július első napjaiban Pakson.

Az idei Nemzetközi Gastroblues Fesztivál a szokásos módon már hétfőn, azaz június 26-án szűkebb körű klubkoncertekkel kezdődik. Csütörtök este a Petőfi Kulturális Ügynökség támogatásával a Gastroblues a Loyal Apple's Club, valamint Ferenczi György és az 1ső Pesti Rackák fellépéseivel csatlakozik a Petőfi Sándor születésének 200. évfordulójára meghirdetett rendezvényekhez.

miller.jpg

A fesztivál további programjaiban június 30-án pénteken, és másnap, július elsején az ESZI Csarnok színpadán, valamint szombaton délelőtt a helyi evangélikus templomban olyan külföldi világsztárok adnak koncertet, mint Miller Anderson, Nenad Zlatanovics és a Texas Flood, Philip Sayce és Gaelle Buswel. A hazai fellépők mezőnyét T. Rogers & Fekete Jenő, Kézdy Luca, Szebényi Dani és Mike Gotthard duója fémjelzi.

nenad.jpg

Vasárnap a Kárpát-medencei Gastroblues Piknik keretein belül fellép a Kormorán, Erdélyből a TransylMania és a A Dal győztes együttese, a Titán, valamint a felvidéki gitárvirtuóz, Pál Balázs Jenő. Ugyanaznap a hagyományos jótékonysági főzőversennyel is várják az érdeklődőket.

philipsayce_photo2_credit_mattbarnes.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3418147716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása