Rozsdagyár

ROCKMARATON 2017 - Érkeznek az első nevek

2016. december 16. - SerialSimeon

Rockmaraton Fesztivál fényképe.

Jövő héten kiderül annak az első 5 külföldi (és jónéhány magyar) zenekarnak a  neve, akik fellépnek jövőre a Rockmaratonon.

December 19-től 23-ig, azaz hétfőtől péntekig minden nap 11 órakor lerántják a leplet 5 magyar és egy külföldi fellépőről.

FRISSÍTVE!!! 2016. 12.19.

Az első bejelentett külföldi fellépő nem más, mint a brazil Sepultura, akik valószínűleg a januárban megjelenő 'Machine Messiah' című új nagylemezükről is játszanak egy-két nótát a Roots, Bloody Roots és társai mellett. Hazai részről pedig a Lord, az Ossian, a Prosectura, a Paddy and the Rats és Road zenekarokat jelentette be a fesztivál.

Rockmaraton Fesztivál fényképe.

FRISSÍTVE!!! 2016. 12. 20

 Újabb visszatérőt köszönthetünk a nemzetközi mezőnyből! A kaliforniai oldschool punk egyik zászlóshajója, a Total Chaos érkezik hozzánk ismét, mellé a magyar frontról pedig a Pokolgép, a Depresszió, a Deák Bill Blues Band, a Rómeó Vérzik és a Tales of Evening csatlakozott a korábbi fellépőkhöz.

Rockmaraton Fesztivál fényképe.

FRISSÍTVE!!! 2016.12. 21.

A mexikói hardcore alakulat, a Thell Bario csapata nyitja jövőre a fesztivál hardcore napját! Hozzájuk csatlakozik az Ektomorf, a Dalriada és a Moby Dick mellett az Auróra és a Rózsaszín Pittbull csapata is.

Rockmaraton Fesztivál fényképe.

FRISSÍTVE!!! 2016. 12. 22.

A portugál Moonspell  csatlakozott nemzetközi fellépők köréhez, akik 25. éves jubileumuk alkalmából egy speciális műsorral készülnek az első két albumuk ('Irreligious'/ 'Wolfheart' ) anyagából. Hazai fronton érkezik az Akela, Apey and the Pea, Don Gatto, Hatóságilag Tilos és a Junkies!

FRISSÍTVE!!! 2016.12. 23.

Az idei utolsó bejelentett nemzetközi fellépő a csajos szimfonikus metal egyik kedvelt zenekara, a Xandria! Persze hazai fronton is bővült a kínálat: Rudán & Kalapács mellett a Hétköznapi Csalódások, a Dorothy, a Wisdom és a Zorall is érkezik a dunaújvárosi Rockmaratonra jövőre!

Eddig tehát így állunk:

Rockmaraton Fesztivál fényképe.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr612052401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása