Rozsdagyár

RAGA - 50. születésnapi nagykoncert sztárvendégekkel | Interjú

2017. február 10. - Felicium

16508084_1396168403749186_3180978822864998760_n.jpg

Február 16-án nagyszabású koncerttel készül Raga az 50., Riki Chruch pedig a 47. születésnapjára. Ez okból szakított ránk időt Ragadics Csaba, aki két próba közti pihenőperceit szánta ránk. Szia Raga, köszöntelek a Rozsdagyár hasábjain. Közeledik számodra a nagy nap, azaz az ötödik X. Mikor is születtél pontosan?

Pontosan 50 éve egy szép téli napon körülbelül november és február között, ezért tartom most.

Ez alkalomból a ShowBarlangba szerveztél is egy nagyszabású eseményt február 16-ra. Izgulsz már miatta?

Őszintén csak azért izgulok, hogy gördüljön a műsor, a vendégek jövése menése a színpadon, és mindez a közönségnek élvezhető legyen. Vagyis, ne legyen káosz! Visszatérve a kérdésre, csak egy kicsit.

Ha visszatekintsz a zenei múltadra, elégedett vagy vele? Mindent elértél, amit eddig kitűztél magad elé? Vagy te inkább egy előre nézős típus vagy és nem foglalkozol a múltal?

Inkább nem foglalkoznék a múltal! Van hiányérzetem, de nem halok bele, mert előre nézek inkább, ahogy mondod. És ez koránt sem a vége számomra még..

11139449_10153498827340380_5507944206000047868_n.jpg

Igazán impozáns névsor jött össze. Mindenkit ismersz személyesen azok közül, akiket elhívtál?

Természetesen! Szó szerint barát, haver mindenki! És hihetetlen, de még most is bővül a lista, akik jönnének, hát szóval óriasi!

Próbákkal hogy haladtok? Láttam volt az egyikről videó is. Gondolom, most már csak az utolsó simítások zajlanak.

Nem csak egy, 4 videó is volt és lenyűgöző a profizmus, valamint a felkészültség minden vendégnél!

Nagyszerű, ezt jó hallani! Együtt tartod a születésnapod Riki Church-ével a Junkiesból, neki a 47. lesz. Milyen kapcsolat fűz hozzá? Mióta ismeritek egymást?

Nagyjából 25 éve barátom Rikki! Szinte együtt kezdtük a szakmát és a Ramones Mania projectet ketten alapitottuk! 10 évig nyomtuk a külföldi turnékat, nem volt kérdés, hogy közösen nyomjuk ezt a bulit, valamint hogy mind kettőnk zenekarai játszanak.

Ha egyetlen egy sztorit kéne elmesélned, ami kettőtökhöz kötődik, akkor mi lenne az?

Nem tudnék eskuszöm, mert két napig kéne mesélnem! (haha)

Hogy lesz a buli menetrendje? A vendégek közt vannak azért komplett zenekarok is, mint a Junkies, Bang Bang, Ramones Mania és természetesen a Machine Mouse is. Folyamatosan változni fog, hogy kik vannak a színpadon? Esetleg te szinte állandóan szerepelsz majd?

A zenekarok blokkokban fognak játszani és közéjük be lesznek szúrva azok a formációk, amik csak erre az alkalomra álltak össze és kizárólag a kedvenc külföldi zenekaraimtól játszunk dalokat, akik hatottak rám az évek során!

Hogy kicsit túltekintsünk ezen a bulin, hogy tervezed a következő éveidet? Koncertezés, lemez készítés esetleg új zenekar alapítása, vagy valamelyik régi folytatása?

Mindenbe bele kapunk, folytatjuk, csináljuk és nem hagyjuk abba!

Végezetül zárd te a beszélgetésünk és mondd el az olvasóknak, hogy miért is fogják megbánni, ha nem jönnek el 16-án Budapesten a ShowBarlangba! – Köszönöm, hogy időt szakítottál rám.

Ennyi nepszerű arcot nem minden nap lát az ember egy színpadon, és milyen felállásokban naaaa.. hát az embertelen lesz!!!!!

És mind ez a barátságért!!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4512244750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása