Rozsdagyár

SHOWBARLANG - Megidézik Jim Morrison, Joe Cocker és Freddie Mercury szellemét!

Doors emlékzenekar, Joe Cocker coverband, Cavintones - A Tribute to Queen

2017. március 06. - Felicium

marc10.jpg

Március 10-én tartja idei első koncertjét a Doors emlékzenekar, mellyel a Doors alakulásának 50. évfordulóját ünneplik a budapesti ShowBarlang színpadán. Az este folyamán megelevenedik Jim Morrison mellett Joe Cocker és Freddie Mercury szelleme is. Előbbit a Joe Cocker coverband, utóbbit a Cavintones hozza el nekünk a színpadra. (Esemény ITT található)

A Doors emlékzenekar 1992-ben alakult László Boldizsár és Szöllős Gergő szervezésében. Magyarország legrégebbi TRIBUTE zenekara nemcsak vállal fellépéseket fesztiválokon és klubokban, hanem aktívan részt is vesz a zenei életben! Céljuk megismertetni minden generációt a DOORS világával, hiszen sok zenei stílust magába foglal: a bluestól, a jazz-rockon át, a rockig mindenki megtalálhatja a hozzá közel álló stílust, és dalokat. Ezért nemcsak több generációnak szól a Doors zenéje, de különféle zenei ízlésű embereknek is! A zene szeretete az, mi összefogja.

A Joe Cocker coverband tagok képzett, tapasztalt zenészek, nagyrészt a Doors Emlékzenekar zenészeiből álltak össze. Több éve összekovácsolódva játszanak együtt. Így csak a frontemberrel, a vokálosokkal, fúvós szekcióval és Joe Cocker zenéjével kellett összehangolódni! 

A Cavintones egy nyolc tagú Queen tribute formáció, ahol ismét van kapcsolat a fent említett formációkkal, ugyanis a Doors emlékzenekar énekese, Takáts Máté itt is énekel. A zenekar bemutatja a legismertebb és a kevésbé ismert Queen slágereket, valamint Freddie Mercury örökségét.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr312316909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása