Rozsdagyár

SLOWMESH - Hallgasd meg a bemutatkozó lemezt!

2017. március 23. - Kovenant

slowmesh.jpg

Az egykori VL45 zenekar négy tagja hozta életre a Slowmesh formációt, melynek bemutatkozó lemezét már most meghallgathatod, az áprilisi HammerWorld Magazin mellékleteként pedig fizikai formátumban is kézbe veheted!

“Nagyon büszkék vagyunk rá, úgy érezzük, hogy sikerült összeraknunk egy igazán sokszínű, fogós, egyszerre modern és régisulisabb rock hatásokat is ötvöző albumot. A lemez egyik érdekessége, hogy létrehozásában producerként komoly szerepet vállalt Mihalik Ábel, Kispál és Kiscsillag ex-dobos, Drastik Putto énekes, aki rengeteg színt vitt a zenébe már a dalszerzés fázisában és sok dalban közreműködik mindenféle ütőhangszeren is.” (Slowmesh)

A "Something New" albumot az alábbi linkeken éred el:

► www.youtube.com/playlist?list=PLeN_3OJsqlJsjKaTN_XDarWTL1ND9fVCV
► open.spotify.com/album/6s0Ag4bkt9G8gwJBoV5JS9
► www.deezer.com/album/15661824
► itun.es/hu/QWPAib 

A "Something New" lemezbemutató koncertjére május 6-án a Gozsdu Manó Klubban kerül sor. A koncert Facebook-eseményét ITT találod.

sm_koncert.jpg

“...fellép több különleges vendég és speciális látvánnyal is készülünk. Itt lesz először beszerezhető az exkluzív digipack kiadású lemez is. Az este vendégzenekara a szegedi Dystopia lesz.”

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1912363921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása