Rozsdagyár

ROZSDAGYÁR - Gyere már hozzánk melózni, mert az jó!

2017. március 26. - Kovenant

hm.jpg

Szerkesztőket keresünk a magazinunkhoz, szóval ha csak a fejed vakarod, röhögőgörcsöt kapsz és/vagy állandóan dühöngsz a magyar online rockmagazinok cikkein és jól megmondanád a véleményed, mert szerinted neked van igazad, akkor itt a lehetőség. Sokat, keményen és elhivatottan kell dolgozni, cserébe viszont pénzt nem kapsz, csak az alábbiakban leírt dolgokat.

Nem akarjuk most a szokásos ócska HR-szöveget lehozni, hogy milyen ideális rabsz... szerkesztőkollégára gondoltunk, de azért jó lenne, ha pontosan ilyen lennél, mint ő:

metalhead.jpg

Természetesen az elhivatottságra és lelkesedésre céloztunk, nem a felvarrós farmermellényre (ha van, az azért király). A következő szempontok azonban tényleg fontosak:

  • Rozsdagyár rockmagazin, azaz a gitáralapú rockzenéről írunk. Ebbe beletartozik a hardcore punktól Neil Youngon keresztül egészen az atmoszferikus post-black metallal és deathcore-ral bezárólag minden. Ebbe azért bele kell, hogy férj, nem?
  • Helyesen és szép magyarsággal írsz: nincs időnk minden posztodat ellenőrizni, ezt Neked kell megtenned. Pont elég borzalmas szöveg lát napvilágot a neten, mi nem szándékszunk gyarapítani ennek mennyiségét, ha pedig esetleg mégis így tettünk volna, ígérjük, hogy megváltozunk.
  • Ezt akarod csinálni. Ez ilyen egyszerű. Rendszeresen írod a dolgaid (heti 2-3 cikk legalább), mi nem szólunk bele, legfeljebb csak tanácsokat és a kötelezően betartandó és megtanulandó, százhúsz oldalas belső szabályzatunkat fogjuk átadni neked, ennyi. De ha azért csatlakoznál, mert csak, akkor inkább gondold át.
  • Időd és energiád is van erre. A lelkesedés kevés, ha napi tizenkét órában egy szomáliai ércbányában robotolsz vagy a nagy hadronütköztetőben számolod a kvarkokat.
  • Ismered, szereted a rockszínteret, a stílusokat, előadókat, albumokat. Lehetsz Bon Jovi rajongó vagy Burzum-fan, széles a paletta.
  • Legalább írásban tudsz angolul kommunikálni (írsz-olvasol). Meg magyarul is.
  • Ideális esetben már írtál lemezkritikát, koncertbeszámolót vagy készítettél interjút. Ha nem, majd fogsz.

Na, jöjjenek a bónuszok (nincs sok):

  • Kapsz ingyen (sajtó)jegyet a legtöbb magyarországi rockkoncertre vagy fesztiválra (ha majd ismét lesznek).
  • Írásban vagy műholdon keresztül (a korlátozások feloldása után élőben is) készíthetsz interjúkat kedvenc zenekaroddal.
  • A megjelenést megelőzően hetekkel korábban megkaphatod a friss cuccokat.

Akkor ennyi. Ha érdekelnek a fentiek, február 18-ig küldd el jelentkezésed egy általad jónak tartott írásoddal együtt az alábbi címre: rozsdagyar@gmail.com. Hajrá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9012371037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása