Rozsdagyár

NOTHING BUT THIEVES - Klippremier: Particles

2017. november 20. - Felicium

21457796_1634077613332957_8903397827146223545_o_1.jpg

Újabb dal öltött videóklip-köntöst a Nothing But Thieves kritikusok és közönség által egyaránt szívekbe zárt új albumáról, a "Broken Machine"-ről. Ezúttal a Particles című szerzeményhez készült kisfilm, Thomas James rendezésében. Az új lemez egészen a brit album-slágerlista 2. helyéig robogott, a Nothing But Thieves pedig a siker hevétől feltüzelve folytatja turnékörútját. Az igazán elszánt rajongók december 1-én elcsíphetik őket viszonylag közel, Bécsben, a Darliaés a July Talk zenekarok kíséretében – illetve vigasztalódhatnak az utolsó pillanatban elmaradt Szigetes koncert miatt érzett űr után.

Az új lemez videóklipjeinek sorát a Sorry és az Amsterdam után tehát a Particles folytatja. Az olykor narrációval és életképekkel színesített, koncertnapló hangulatú videót október 11. és 16. között az Egyesült Államokban forgatták. “A Particles valószínűleg a korong legszemélyesebb szerzeménye. A második album munkálatai alatt személyenként és zenekarilag is sok változáson mentünk keresztül, a dal a “vihar” kellős közepén született. Nem volt feltétlenül betervezve ez a single, de ahogy az albumon munkálkodtunk, kikristályosodott, hogy fontos dallá válik és meg kell jelennie.” – mesélte a banda.

Meg kell hagyni, a Nothing But Thieves igazán eseménydús periódust tudhat a háta mögött. Debütáló albumukból több, mint 300 ezer példány fogyott és 200 millión felüli a streamelések száma. Az öt southend-i suhanc a maroknyi havernak adott essex-i koncertektől rövid időn belül teltházas estékig jutott. Turnézhattak a Muse-zal, megannyi európai és amerikai fesztivál húzóneveivé váltak - még Dél-Koreában is, ahol több, mint 20 ezren voltak rájuk kíváncsiak. Kalandozásaik során fanatikus rajongóbázisuk egy pillanatra sem tágít mellőlük. A banda 2016 nagy részét Amerikában töltötte, vendégeskedtek tucatnyi legendás tv show-ban, és albumuk a legkelendőbb brit zenekari debütálássá vált az országban. Sikerük a Broken Machine megjelenésével még inkább szárnyra kapott, további teltházas koncertekkel ékesítve turné-naptárukat.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2213324053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása