Rozsdagyár

UKK & ROLL FESZTIVÁL 2018 – Kész a program!

2017. november 20. - Felicium

ukkvegleges.jpg

2018-ban harmadik alkalommal kerül megrendezésre az Ukk & Roll Fesztivál. A Megyer Camp megszűnése után a térség motoros barát rockfesztivál nélkül maradt, de az eredeti helyszíntől néhány kilométerre található Ukkon évről-évre színvonalasabb programmal, neves fellépőkkel várják a fesztiválozókat. A szervezők emellett komoly figyelmet fordítanak a tehetséges feltörekvő zenekarokra, így a jövő évi programban helyet kapott jó néhány magyar rockbanda, és néhány külföldi zenekar is.

A húzónevek jövőre a Road, a Leander Kills, a Pokolgép, a Rómeó Vérzik, az Auróra, és az Alcohol, a Rózsaszín Pitbull és a Junkies akusztik lesznek.  Olaszországból jön a Eurosmith a Black Mamba, Nagy Britanniából Vambo, Vajdaságból pedig a Phrenia.

A fellépők sorát erősíti még a Stula Rock, az Asphalt Horsemen, a Hátsó Ajtó, a Twister, a Where is Cooper, Nagy Dávid, a HeloZep, Kőváry Péter és a Royal Rebell, a Dorothy Lies, a Pair ’O Dice, a Feuer Freir, a Red Vision, az End of Paradise, a Down For Whatever, az Üstökös Rock Band, a Samas, a V2 Riders Band, a Határzár és a DWG.

Egy igazán erős programot raktak össze a szervezők, így biztos, hogy június 21-24. között érdemes lesz Ukkra látogatni. A jegyelővét hamarosan indul, kövessétek nyomon a történéseket az alábbi linkeken.

https://www.facebook.com/RockandRollCamp/
https://www.facebook.com/events/2002221283326493/

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2813324163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása