Rozsdagyár

FIVE MORE MINUTES - Friss klip a szegedi zenekartól: I Wanna Know

2017. november 21. - Felicium

fmm-1.jpg

A Five More Minutes zenekart 2015 novemberében, Szegeden alapította a két gitáros, Ecseki András és Purgel Máté. Hamar trióra bővült a csapat, Földi Bence társulásával, elkezdődtek a próbák és csatlakozott Móré Sándor basszusgitáros. Mérges Zoltán 2016 februárjában került a mikrofon elé, s innentől vált teljessé a felállás. Íródtak a dalok és egyre koncertképesebbé vált a formáció, így 2016 nyarán a szegedi Miracle Sound stúdióban felvették első háromszámos lemezüket, melyet "Go Away" címen október 1-jén hoztak a nyilvánosság elé. Aztán következett a debütáló koncert. 2016 őszétől kezdve a zenekar folyamatosan koncertezik, miután a helyi közönség megnyerése után több tehetségkutatón is pozitív visszajelzéseket kaptak.

2017 őszén indult Dark Side Tour névre keresztelt országjáró turnéjuk, amely keretein belül szerepeltek többek között Pécs, Budapest, Székesfehérvár és Szeged városában. További dátumok a zenekar facebook oldalán találhatóak.

Egy évvel a debütáló kislemez megjelenése után a zenekar felvette első videoklipjét az I Wanna Know című dalhoz, melyet szintén a Miracle Sound jegyez, és az Elephant Studio forgatott. A dal egy elképzelt hősről szól, akinek minden összejön, szeretik az emberek, nincsenek anyagi gondjai, éli az életet. A lírai én - aki a dalban megszólal - igyekszik a közelébe férkőzni, és megtudni a titkát, mindeközben lemarad az élet kínálta lehetőségekről, amelyeket kihasználva azzá válhatna, akire felnéz.

2018 elején a zenekar egy újabb, átgondoltabb koncepció szerint felépített kislemezzel fog jelentkezni, kiforrott arculattal és az ehhez készülő merch-csel.


Weboldal:
www.fivemoreminutesband.com

Facebook:
www.facebook.com/fivemoreminutesband

YouTube:
www.youtube.com/channel/UCpjXocFIavRFdwbqUdJ_L1Q

Spotify:
open.spotify.com/artist/5cwlIaZ6U6XEV9p8gwVieR

iTunes:
itunes.apple.com/hu/album/go-away-single/id1166916113

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1613344537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása