Rozsdagyár

S8 UNDERGROUND - A legmocskosabb szilveszteri buli: Action, Alcohol

2017. november 25. - Felicium

eventlfejlec_s8szilveszter.jpg

Te tudod már hol és kikkel búcsúztatod az idei évet? Házibulin? Klubkoncerten? Valami hatalmas partin? Ha bírod a rock’n’rollt, a bőséges kínálatba belepiszkítunk mi is egyajánlattal: „a legmocskosabb szilveszteri buli” az S8 Underground Clubban vár! A megnevezés nem véletlen, csak meg kell említeni az est két házigazdáját, ugyanis az Action és az Alcohol zenekarok töltik be ezt a szerepet. S ha már az egész éjszaka tart a mulatság, ehhez illően hosszú programra lehet számítani! További öt fellépő lép színpadra: a ’könnyedebb’ dallamokról a Fall’n Angels és a VR zenekarok gondoskodnak, a súlyosabb hangzásról pedig a Green Hell, a Mozso és a Rozsda legénysége gondoskodik. Részvételi szándékod érdemes időben eldönteni, hiszen a hely befogadóképessége sem korlátlan – különös tekintettel arra, hogy az óévbúcsúztató események iránt fokozott érdeklődés mutatkozik!

Ha Szendrey Zsolt (Szasza) és az Action külön bemutatásra szorul, akkor a hazai rockzenei palettáról nagyon rég eltévelyedtél, de nem probléma, sosem késő belekóstolni! :) Sőt, a klasszikus nóták mellett újdonságra is lehet számítani: A Feketeló Támad, az új lemez címe: Ébredő erő!

Az Alcohol sem tegnap kezdte pályafutását,  többször változott felállásban, mégis töretlenül, folyamatos aktivitással vészelte a hullámvölgyeket is. Sokáig új kiadvány nélkül is, melyet már jó ideje hiányolnak a rajongók, de már biztosan tudjuk, hamarosan megérkezik a várva-várt nagylemez. (Némi érdekesség, hogy az egykori gitáros, Szabó Tamás évek óta a fentebb említett Action csapatát erősíti.)

Idén márciusban ’ Zárkózz Fel!’ címmel jelent meg a budapesti thrash metalban utazó Green Hell új albuma, azóta érkeznek a klipek, de még lényegesebb, hogy a színpadokat is egyre gyakrabban látogatja a banda.

Mozso és Takács Zoltán dobos ex-Fekete Sereg tagok alapította Mozso zenekar a kezdeti évek nagy lendületét követő 2013-as rövidebb kényszerszünet óta újult erővel folytatja. Ugyanolyan energiával, elsősorban a fellépésekre koncentrálva élteti tovább a hazai thrash metal vonalat.

Az Alcohol turnéin gyakori vendég a Rozsda, akárcsak a jelenleg zajló őszi-téli koncertsorozaton, ezen az estén is fellép a rétsági metal formáció. Aktuális info a csapathoz: idén novemberben szerzői kiadásban jelent meg „Mozdulj meg” című nagylemeze!

aa_szilveszter_s8.jpgVörös Renátót a cinematográfia világában jártasabbaknak kevésbé kell bemutatni, ellenben énekes-zeneszerzőként is aktív már 2008 óta, 4 éven át a Csakazértis frontembereként ismerhette meg a nagyérdemű, aktuális formációja pedig a 2016-ban alakult VR Zenekar, mely szintén idén adta ki bemutatkozó albumát.

Immáron hetedik évét taposs aa budapesti illetőségű Fall'N Angels zenekar, melynek érdeklődési köre nem szorul különösebb magyarázatra: Sex, Drugs, Rock n' Roll. Ahogy ez zenei világában is visszaköszön, hiszen legnagyobb hatással olyan klasszikusok voltak rájuk, mint a Guns N’ Roses, Mötley Crue, Motörhead, AC/DC, Sex Pistols…

 

Action – Alcohol Szilveszter
„A legmocskosabb szilveszteri buli

2017. december 31.
S8 Underground Club (1148 Budapest, Kerepesi út 26.)

Fellépők: Action, Alcohol, Fall’N Angels, Green Hell, Mozso, Rozsda, VR

Esemény: https://www.facebook.com/events/445389719155645/

Belépő: 2.990 Ft (elővételben) / 3.490 Ft (helyszínen)
Jegyek elővételben megvásárolhatók a Ticketportal országos hálózatában és online:

https://www.ticketportal.hu/event.aspx?id=48626

FIGYELEM!! 200 főnél létszámstop, több embert nem engedhetünk be a helyre, tehát ha biztosan ott akarsz lenni, gondoskodj időben az elővételi jegyről!

Kapcsolódó oldalak:
Action
https://www.facebook.com/actionzenekar

Alcohol
https://www.facebook.com/Alcoholzenekar/
https://www.youtube.com/user/AlcoholOfficial

Fall’n Angels
https://www.facebook.com/fallnangels/

Green Hell
https://www.facebook.com/GreenHellBudapest/

Mozso
https://www.facebook.com/Mozso-467991936676205/

Rozsda
https://www.facebook.com/rozsdazenekar/

VR Zenekar
http://www.vrzenekar.hu
https://www.facebook.com/vrzenekar

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7113383405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása