Rozsdagyár

MEGADETH - Új klippel indítja jubileumi évét a veterán thrashbrigád

2018. február 01. - Kovenant

megadeth_1.jpg

Idén lép harmincötödik életévébe a Dave Mustaine által még 1983-ban alapított és azóta számos kanyaron, valamint rengeteg tagcserén átesett Megadeth. A 2016-os, a címadó szerzeményéért Grammy-díjjal jutalmazott és kiválóan sikerült "Dystopia" album (lemezkritika ITT) egyik legjobb dalához (Lying In State) készült most egy látványos klip.

A csapat - Dave Ellefson alapító basszusgitáros elmondása szerint - már új albumán dolgozik, azonban a jubileumi év miatt a megjelenése csak jövő év elejére várható. A Megadeth minden bizonnyal számos meglepetéssel jelentkezik majd a jeles alkalom méltó megünneplésére, melyek között helyet kaphatnak majd speciális kiadványok, különleges koncertprogramok vagy merchandising-termékek is. A bandafőnök egy rövid videóban is megköszönte az elmúlt harmincöt évet a rajongóknak és mindazoknak, akik pályája során segítették.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8013622766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása