Rozsdagyár

A PERFECT CIRCLE - 14 év után ismét albumot ad ki Maynard! | Dalpremier: TalkTalk

2018. február 05. - Felicium

apc-a-perfect-circle-b615805f-32fa-4b45-b618-7ea687681393.jpg

A Tool-ból is ismert Maynard James Keenan másik projektjével 14 év után új lemezzel készül. Természetesen ismét nem a Tool album bejelentése történt, de kapunk helyette egy A Perfect Circle lemezt, méghozzá április 20-án. Az "Eat The Elephant"-re keresztelt lemezről pedig TalkTalk címmel friss dalt is kaptunk a bejelentés mellé.

Hogy jutottál arra a döntésre, hogy újra A Perfect Circle albumon dolgozz?
Maynard Keenan: Sok dologra kellett koncentrálnom, sok volt a teendőm, és a határidők. Szóval mindig amikor úgy érzem, hogy itt az idő, azonnal váltok.

Billy, mikor kezdtél el dolgozni az album dalain?
Billy Howerdel: 
Jó kérdés, fogalmam sincs. A 80-as években? (nevet) Egy dal volt ami régebbi, de már fogalmam sincs, hogy melyik. Azt biztos, hogy körülbelül a 75%-a az elmúlt három évben készült. Azt gondolom, a dalok elég erősek ahhoz, hogy a nyilvánosság elé kerülhessenek.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1113637086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása