Rozsdagyár

ACTION - Február 26-án jön az új album

2018. február 12. - Rock n roller

action_band_cmyk.jpg

Február 26-án jelenik meg az Action legújabb lemeze, "Ébredő erő" címmel. A 8+1 számot tartalmazó albumot a GrundRecords adja ki.

Az Action 2012-ben alakult újra, de nem a korábbi (Sex) Action tagokkal, Szasza teljesen új csapatot gyűjtött maga köré. 2015-ben jelent meg az első lemez az új felállással, "Hannibal" címmel.

"Összeállt nyolc nóta, ezután felhívtuk Weisz Kicsit, bevonultunk az Ecseri Vasmű Stúdióba, és megcsináltuk az albumot, innen is csókoltatjuk mindenért. Maga a lemez egy hét alatt tokkal-vonóval megvolt. Épp akkor láttam a tévében, hogy Óbudán ketten megnyúztak egy kismacskát, amikor Szaszus jött énekelni. Elkezdtük összerakni az énektémákat, én meg mondtam neki, hogy erre az állatkínzós zenei alapra simán ráférne egy ilyen témájú szöveg. Mindez elhatározás és megbeszélés szempontjából is kábé másfél percbe telt, így alakult ki a koncepció." Nyilatkozta az új lemezről, és a dalról Egyházi Gábor basszusgitáros.

A lemez Állatkínzó című számához videoklip is készült. A dal a Romantikus Erőszakból ismert Szivai Balázs és a Szurkolók az állatkínzás ellen csoport közreműködésével készült. A klip az úgynevezett clean, vagyis cenzúrázott szövegű verzióból készült. Ez bónuszként szerepel az album végén.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5313652182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása